Δώρισαν μαλλιά στο Λύκειο και ΤΕΣΕΚ Έμπας για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ

Μια πολύ όμορφη και αλτρουϊστική εκδήλωση με τίτλο “Χάρισε τα μαλλιά σου, Δώσε Δύναμη” πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Λύκειο και ΤΕΣΕΚ Αγίου Χαραλάμπους Έμπας με σκοπό τη στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου ενημερώθηκαν από τους λειτουργούς του ΠΑΣΥΚΑΦ για την προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, ακόμη και μέσα από τα σχολεία, για να συγκεντρωθούν κοτσίδες μαλλιών που

θα μετατραπούν στην συνέχεια σε περούκες και θα δοθούν σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας.

Η όμορφη αυτή προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τους μαθητές και το Τμήμα Κομμωτικής του Λυκείου και ΤΕΣΕΚ Έμπας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετές κοτσίδες.

Μάλιστα αμέσως μετά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου στην αυλή δημιουργήθηκε ειδικός χώρος όπου μια μαθήτρια συμβολικά έκοψε τα μαλλιά της και τα δώρισε στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μια ενέργεια όμορφη και συνάμα σημαντική που έχει διπλό στόχο, αφενός να συνεισφέρει στην προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ και αφετέρου να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές, τους αυριανούς ενήλικους πολίτες για τα σημαντικά οφέλη της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα