Δωρεάν Εργαστήρι για Αγροτουρισμό:Τουριστική Συνείδηση & εξυπηρέτηση επισκέπτη

Η Κύπρος διαθέτει μία πλούσια ύπαιθρό και ορεινές περιοχές με πλούσιο φυσικό τοπίο, αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική και ένα πλήθος τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που μπορούν ν’αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.  Ο αγροτουρισμός, ως μια εναλλακτική επιλογή για τους ταξιδιώτες, βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της υπαίθρου και αναζωογονεί τις ορεινές περιοχές του νησιού.

Το SigmaLive αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης των ιδιοκτητών αγροτουριστικών

καταλυμάτων και άλλων ενδιαφερόμενων αναφορικά με την ποιοτική εξυπηρέτηση του επισκέπτη διοργανώνει διαδικτυακό (μέσω Zoom) εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα Τουριστική Συνείδηση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση του Επισκέπτη στον Αγροτουρισμό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου από τις 10:00-12:00 μέσω Zoom.  Εκπαιδευτής θα είναι ο κύριος Μιχάλης Δημοσθένους, Εμπειρογνώμονας Τουρισμού και Επιμόρφωσης Εγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑνΑΔ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στον εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Καθώς το εργαστήρι διοργανώνεται στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης από την Ευρωπαϊκή Ένωση εκστρατείας «Μάθε για την ΚΑΠ», η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3yonILK ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com

www.facebook.com/LearnAboutCap

https://twitter.com/learnaboutcap

Σας περιμένουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα