Δώδεκα κρούσματα κορωνοϊού στη Σάντος Λαγκούνα του Μεξικού

Σε δώδεκα αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού, που διαπιστώθηκαν στα μέλη της Σάντος Λαγκούνα, μετά τον σχετικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν άπαντες στην μεξικανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι χθές (21/5) η διοίκηση της Σάντος ανακοίνωσε οκτώ δείγματα θετικά στην Covid-19, ενώ σήμερα προστέθηκαν στον σχετικό κατάλογο, ακόμη τέσσερα άτομα.

Τα ονόματα των ασθενών δεν ανακοινώνονται, λόγω ιατρικού απορρήτου, ωστόσο, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζόναθαν Ορόθκο, παραδέχθηκε ότι είναι ένας απ΄ αυτούς: «Αισθάνομαι καλά, δεν έχω συμπτώματα», έγραψε στον

λογαριασμό του στο Instagram. Ο Ορόθκο, ομολόγησε ότι δεν συμμορφώθηκε με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Μάλιστα, ο μεξικανικός Τύπος, δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από μία γιορτή, στις 12 Μαΐου, όπου ο πορτιέρε της Σάντος τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο, παρουσία ακόμη δύο ατόμων.

Όπως είναι λογικό και όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της Σάντος Λαγκούνα, Αλεχάντρο Ιραραγκόρι, η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να καθυστερήσει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, που έχει διακοπεί από τις 15 Μαρτίου.

Πιο αισιόδοξα είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν τα μέλη της Άτλας, καθώς από τα 46 δείγματα που ελήφθησαν, τα 23 που έχουν ελεγχθεί μέχρι στιγμής είναι αρνητικά.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα