ΔΗΣΥ: Σύσκεψη Επαρχ.Γραμματείας για ψηφοδέλτιο Λάρνακας

Σύσκεψη αναφορικά με το πολυτάραχο ζήτημα του ψηφοδελτίου της Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι από την Επαρχιακή Γραμματεία της πόλης.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, ο Συναγερμός ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι για την εκλογική περιφέρεια Λάρνακας, μετά από διαβουλεύσεις με την Επαρχιακή Γραμματεία και τους υποψηφίους, η κυρία Αννίτα Δημητρίου προσφέρθηκε να διευκολύνει τις διαδικασίες και με γνώμονα μια πιο ισόρροπη γεωγραφική εκπροσώπηση της εκλογικής περιφέρειας και να παραχωρήσει

τη θέση της στο ψηφοδέλτιο. Κατόπιν τούτου, συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο ο κ. Γιάννης Γιαννάκη, πρώτος επιλαχών στην εκλογική διαδικασία.

Αργά το βράδυ, ωστόσο, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη, εξέφραζε την πρόθεσή του ν’ αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Αργότερα, ωστόσο, απέσυρε την ανάρτηση. Ο κ. Γιαννάκη δεν έχει ενημερώσει για την πρόθεσή του το κόμμα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σύμφωνα με πηγές της Πινδάρου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού συμμετείχε την περασμένη Τρίτη στις συσκέψεις και διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν της συνόδου του ΠΓ, εκφράζοντας ετοιμότητα να είναι υποψήφιος, ως επιλαχών, αν προέκυπτε εθελούσια αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα