Δημοσκόπηση:Μπροστά ο Αναστασιάδης - Μαζί Μαλάς-Παπαδόπουλος

Την πρώτη του δημοσκόπηση ενόψει Προεδρικών εκλογών παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το κρατικό κανάλι.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποτελούν μια ακόμα "τονωτική ένεση" για το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη καθώς δίνουν σαφές προβάδισμα στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναντι των αντιπάλων του.

Ικανοποίηση ωστόσο θα πρέπει να νιώθουν και στο επιτελείο Σταύρου

Μαλά, καθώς τα ποσοστά του υποψηφίου τους, είναι σαφώς ανεβασμένα και τον δείχνουν να δίνει τη μάχη "στήθος με στήθος", με το Νικόλα Παπαδόπουλο, για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Αίσθηση προκαλεί επίσης το ότι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ξεπερνά σε ποσοστό τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργο Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα, στη διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 44%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 22%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 7% και ο Γιώργος Λιλλήκας 3%.

Στην αδιευκρίνιστη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 13,5%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 4%, ο Γιώργος Λιλλήκας 2%, ο Φοίβος Μαυροβουνιώτης 1%, Άλλος 0,5%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 21,5%, Αποχή/Λ/Α 10% και ΔΓ/ΔΑ 7%.

Στην παράσταση νίκης, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 61%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 11%, ο Σταύρος Μαλάς 6% και Χωρίς Γνώμη 22%.

Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Σ. Μαλά, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 42%, ο Σταύρος Μαλάς 22%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 6%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 7% και ΔΑ 5%.

Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Ν. Παπαδόπουλο, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 40%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 25%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 14%, Κανέναν 4%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 6% και ΔΑ 6%.

Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Σ. Μαλά και Ν. Παπαδόπουλο, ο Σταύρος Μαλάς συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 33%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 7%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 9% και ΔΑ 5%.

Ο πιο κάτω πίνακας παρουσιάζει την ταυτότητα των αναποφάσιστων:

Keywords
Τυχαία Θέματα