Δημητρίου: «Έχουμε κουράσει από λόγια» (ηχητικό)

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει αύριο την Ανόρθωση και έχει ως στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και μιας τάξεως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου ήταν καλεσμένος στο Ράδιο Πρώτο και είπε πως η Ομόνοια πρέπει να μιλήσει στο γήπεδο αφού ο κόσμος κουράστηκε από λόγια.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και τα υπόλοιπα στο ηχητικό:
-Εμείς με την απόδοση μας έχουμε δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες για την ομάδα μας και εμείς οι ίδιοι πρέπει να βελτιώσουμε.
-Η Ανόρθωση έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς νιώθουμε ότι έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα πρέπει να αποφύγουμε τα σοβαρά ατομικά λάθη που τόσο μας έχουμε πληγώσει.
-Σε περίπτωση που κερδίσουμε δεν θα μεταμορφωθούν όλα ρόδινα. Θα είναι η αφετηρία για να συνεχίσουμε με αγωνιστική βελτίωση.
-Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου μας και θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας.
-Στο γήπεδο θα πρέπει να μιλήσουμε και να πείσουμε τον κόσμο
-Δεν κερδίζουμε κάτι με το να το λέμε ότι έχουμε ποιότητα. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος πρέπει να δει αυτή την ποιότητα στο γήπεδο
-Καμιά φορά οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν ένα ξέσπασμα προσφέρονται τα ντέρμπι
-Οι ομάδες διαφοροποιούνται χρόνο με χρόνο. Απέναντι μας έχουμε μια καλή ομάδα όμως από κει και πέρα εμείς είμαστε Ομόνοια
-Αυτά είναι παιχνίδια για να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε
-Θέλουμε να το κάνουμε αύριο και να αλλάξουμε την μοίρα μας
-Αυτή η στεναχώρια φαίνεται ότι πάει να μετατραπεί σε αποφασιστικότητα
-Στο ποδόσφαιρο μιλάς στο γήπεδο. Έχουμε κουράσει με τα λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα