Δήμ/χος Έγκωμης: Ακατανόητη η απεργία στο Δήμο Στροβόλου

«Η προσπάθεια Δήμων για μερική αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα στον τομέα συλλογής σκυβάλων, οδηγεί κατευθείαν σε μείωση του κόστους, υπέρ των πολιτών. Με αυτή την έννοια είναι ακατανόητη η λήψη απεργιακών μέτρων στο Δήμο Στροβόλου από το Συνδικαλιστικό Κίνημα, σ’ ένδειξη αντίδρασης για την αγορά υπηρεσιών. Ποιους θέλουν να τιμωρήσουν; Τους πολίτες; Δεν μπορώ να το διανοηθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου.

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή δήλωση του Δημάρχου Έγκωμης:

Θέλω να σημειώσω ότι ο Δήμος Έγκωμης έχει

εξασφαλίσει τιμές μέσω δημόσιων προσφορών, για μερική συλλογή σκυβάλων από τον ιδιωτικό τομέα, και το κόστος για το Δήμο θα είναι το ½ σε σχέση με αυτά που στοιχίζει σήμερα. Το φθηνότερο κόστος θα μπορεί να μειώσει την υφιστάμενη τιμολόγηση. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η αγορά υπηρεσιών από Δήμους δεν καταργεί ούτε μια θέση εργασίας, διότι η διατήρηση του εργατικού προσωπικού είναι αναγκαία για να καλύψει άλλες πιεστικές ανάγκες σε αρκετούς τομείς.

Κάνω έκκληση στο Συνδικαλιστικό Κίνημα να προβεί σε άρση των απεργιακών μέτρων στον Δήμο Στροβόλου και όλοι μαζί να εργασθούμε για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους συμπολίτες μας. Αυτή είναι η αποστολή μας.

Εν κατακλείδι, να μην διαφεύγει ότι σημαντικός αριθμός Δήμων προβαίνουν εδώ και χρόνια σε μερική ή και ολική αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα, χωρίς οποιεσδήποτε συνδικαλιστικές αντιδράσεις. Προς τι η σημερινή επιλεκτική αντίδραση με απεργιακά μέτρα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμχος Έγκωμης, Ακατανόητη, Δήμο Στροβόλου,dimchos egkomis, akatanoiti, dimo strovolou