Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου - ομαδικού τάφου: Άνοιξα την πόρτα δεν πρόλαβαν να βγουν στην θάλασσα - Άκουγα τα ουρλιαχτά τους

Δεν φανταζόταν ποτέ ότι το οικόπεδό του θα μπορούσε να γίνει ένας μεγάλος ομαδικός τάφος, όπου 25 άνθρωποι θα καιγόντουσαν ζωντατοί.

Κι όμως η μοίρα και το μένος της πύρινης λαίλαπας έγραψε με τον πιο σκληρό τρόπο το τέλος στη ζωή αυτών των ατόμων.

Συγκλονισμέμος με δάκρυα στα μάτια ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου περιγράφει τις μακάβριες στιγμές.

«Μπλόκαρε η Δημοκρατίας και στο ένα ρεύμα και στο άλλο. Τα αυτοκίνητα που είχαν πρόσβαση σε αυτό τον δρόμο μπήκαν για να σωθούν εδώ πέρα. Η φωτιά ερχόταν, ήταν αισθητή από τον καπνό αλλά φαινόντουσαν και οι φλόγες.

Η μόνη διέξοδος

γι’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν αυτές οι δύο πόρτες, τις οποίες είχα ανοίξει -πριν είχα ανοίξει την πόρτα την κάτω. Εκεί υπήρχαν δύο επιλογές. Κάποιες παλιές σκάλες από όπου κατέβασα τους ανθρώπους και κάποιες σκάλες που έπρεπε να περπατήσεις 50-60 μέτρα και να κατέβεις από κάποια άλλα σκαλοπάτια τα οποία μπορούσες να τα κατέβεις. Τους πήγα από τα πρώτα γιατί δεν είχαμε χρόνο».

Ο τελευταίος που είχε σωθεί μου είπε: «Βασίλη εγώ είμαι ο τελευταίος και πίσω μου άκουγα τους ανθρώπους που τους είχε προφτάσει η φωτιά, άκουγα τα ουρλιαχτά τους. Για ελάχιστο χρόνο κάποιοι άνθρωποι δεν διεσώθησαν».

Νέα ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΤΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνοιξα, - Άκουγα,anoixa, - akouga