«Πόλεμος» στον Δήμο Στροβόλου για τα σκουπίδια

Σε καταγγελία στην Αστυνομία έχει προβεί ο Δήμος Στροβόλου, αφού μέρος του εργατικού προσωπικού προβαίνει, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με παράνομες ενέργειες στην παρεμπόδιση των συνεργείων της ιδιωτικής εταιρείας, στην οποία το Δημαρχείο έχει αναθέσει τη συλλογή των σκυβάλων.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι για επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την 48ωρη απεργία που πραγματοποιεί το εργατικό προσωπικό του Δήμου από τις πρωινές ώρες χθες και με γνώμονα

την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία των δημοτών, έχει προβεί στην ανάθεση της συλλογής των σκυβάλων σε ιδιωτική εταιρεία.

Όπως προσθέτει, «μέρος του εργατικού προσωπικού προβαίνει με παράνομες ενέργειες στην παρεμπόδιση των συνεργείων της ιδιωτικής εταιρείας στην εκτέλεση της εργασίας», ενώ καταδικάζει, παράλληλα, τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αναφέρει, επίσης, ότι δεν θα επιτρέψει ενέργειες που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του και διακυβεύουν τη δημόσια υγεία.

Για επίλυση του προβλήματος, σημειώνει πως έχει ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, με την οποία ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Δήμο Στροβόλου,polemos, dimo strovolou