Δήμαρχος Λακατάμειας: Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια τους

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/7)  στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λακατάμεια.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι η δήμαρχος της Λακατάμειας Φωτούλλα Χατζηπαπά ανέφερε ότι είναι ένα πρόβλημα που χρονίζει αφού καθημερινά σημειώνονται τέτοια περιστατικά με τις εικόνες να μην μας τιμούν ως κράτος.

«Από το 2018 ως δήμος Λακατάμειας κάναμε νύξη ότι θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Είναι λυπηρό να περιμένουν τόσες ώρες, έχουν και φυσικές ανάγκες.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, οι κάτοικοι είναι

ανάστατοι καθημερινά υπάρχουν εικόνες όπου κοιμούνται στους δρόμους για να έχουν την επόμενη ημερά ένα αριθμό για να εξυπηρετηθούν. Οι λειτουργοί εκεί μπορούν να  εξυπηρετήσουν ένα αριθμό δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν όλους», ανέφερε ο κα Χατζηπαπά.

Διαβάστε επίσης: Ξανά ο κακός χαμός στη Λακατάμεια- Επεισόδια με μετανάστες στα γραφεία ΥΚΕ-VID

Συνέχισε λέγοντας, «Με την Υφυπουργό είχαμε επικοινωνήσει όταν ανέλαβε το Υφυπουργείο και την είχαμε ενημερώσει για την κατάσταση. Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια τους, προσπαθούμε να αποτρέψουμε να μην γίνει κάτι για το οποίο μετά θα διερωτόμαστε γιατί έγινε. 

Το θέμα διαχείρισης είναι του Υφυπουργείου, αναμένω να καθοριστεί συνάντηση με το Υφυπουργείο να δούμε τα θέματα από κοινού για να δούμε πως μπορούν να διορθωθούν κάποια θέματα».

Κλείνοντας είπε, «τώρα που είναι καλοκαίρι ούτε τα παράθυρα τους δεν μπορούν να ανοίξουν γιατί διανυκτερεύουν έξω από τα σπίτια τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμαρχος Λακατάμειας,dimarchos lakatameias