Δηλώσεις από τους προπονητές του αγώνα στο Δασάκι

Το παιχνίδι του Εθνικού με την Σαλαμίνα στο Δασάκι της Άχνας έληξε με νικητές τους γηπεδούχους και οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Γιώτης Εγκωμίτης:

"Μετά από δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, είχαμε ένα δύσκολο εντός. Η Νέα Σαλαμίνα έχει ίσως μεγαλύτερους στόχους από εμάς. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ξεκινήσαμε κάπως καλά στο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα, στην συνέχεια,

έκανε φάσεις. Μας βοήθησε που δεν δεχτήκαμε γκολ. Με το ξεκίνημα και το γκολ μας, η αυτοπεποίθησή μας ανέβηκε και ελέγξαμε το ματς. Δεν δεχτήκαμε πάρα πολλή πίεση. Είναι μια μεγάλη νίκη. Το ξεκίνημα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε πραγματικά. Μπράβο στους παίκτες, έδωσαν την ψυχή τους. Δεν τελείωσε τίποτα. Προσγειωμένα και παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε την συνέχεια".

Σάββας Πουρσαϊτίδης:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο της Σαλαμίνας. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε ως τώρα, με πολλές τελικές, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχθήκαμε, δυστυχώς σκοτεινιάσαν όλα για όλους μας. Σήμερα αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά και την διοίκηση να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι ώρα για βεβιασμένες κινήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα