Ήρθε και ανεβαίνει συνεχώς ο Εθνικός!

Μεγάλη νίκη με 2-0 πήρε ο Εθνικός Άχνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι της Άχνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος,Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα γκολ τους με τον Μιγκελίτο (51') και με αυτογκόλ του Βεσελόφσκι (57').Έτσι ο Εθνικός έφτασε στο δεύτερο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα,ενώ οι ερυθρόλευκοι έφυγαν με άδεια χέρια από το Δασάκι.

Στο πρώτο μέρος με την κατοχή μοιρασμένη, οι δυο μονομάχοι αλληλοεξουδετέρωναν ο

ένας τον  άλλο με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Την πρώτη καλή στιγμή την είχε η Νέα Σαλαμίνα με σουτ του Κωστή, και την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Ο Εθνικός απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Κοστόφσκι αλλά να αποκρούει σταθερά ο Βεσελόφσκι. Παρόλα αυτά η τεράστια στιγμή ήταν για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κίνγκσλεϊ σε διπλή ευκαιρία να μην μπορεί να νικήσει τον Μπογκατίνοφ. Ενώ λίγο πιο μετά το σουτ του Ελντουντού απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Εθνικό με τον Μιγκελίτο να πιάνει την κεφαλιά αλλά να αποκρούει σταθερά ο Βεσελόφσκι.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν για να κάνουν το παιχνίδι τους. Όμως στην πρώτη μεγάλη του ευκαιρία ο Εθνικός ευτύχησε να σκοράρει με εκπληκτικό γκολ του Μιγκελίτο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τη Νέα Σαλαμίνα στο 57ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κονέ ο Βεσελόφσκι δεν μπόρεσε να διώξει σωστά τη μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του. Από εκείνο το σημέιο και μετά ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να ελέξει το ρυθμό του αγώνα και να το φέρει στα μέτρα του. Φτάσαμε στο 77ο λεπτό με ένα καλό γύρισμα του Χριστοφόρου που απέκρουσε σταθερά ο Μπογκατίνοβ.

Το τελικό σφύριγμα του Τιμόθεου Χριστοφή βρήκε νικήτρια την ομάδα του Εθνικού που πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

•Δείτε το live του παιχνιδιού

Keywords
Τυχαία Θέματα