ΔΗΚΟ: Νέες παραπομπές στο Πειθαρχικό – Ποια η κατηγορία

Εισήγηση για να παραπευθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο δευτεροκλασάτα στελέχη του ΔΗΚΟ, αναμένεται να καταθέσει η Γραμματεία του κόμματος, σε νέα συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (7/2), όπως πληροφορείται το Sigmalive.

Πρόκειται για στελέχη του κόμματος τα οποία υπέγραψαν την λίστα με τους 100 υποστηριχτές του Νίκου Αναστασιάδη

κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ενδεικτικά ονόματα που αναμένεται να παρεπευθούν στο πειθαρχικό, είναι η Ανδρούλα Ελευθερίου, υποψήφια με το ΔΗΚΟ στις Ευρωεκλογές και η Μαρία Κολιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη (6/2) υπέβαλε την παραίτηση του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Κάτω Λακατάμειας Μάριος Μαρκίδης.

Την ίδια ώρα υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (6/2) στην δεύτερη συνεδρία τους Πειθαρχικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η αποβολή του Χαράλαμπου Δημητρίου ενώ με έξι μήνες αποβολή τιμωρήθηκε ο Σταύρος Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ: Ιδού οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Χατζηβαρνάβα, αναφέρεται ότι κοινοποίησε επιστολή, με την οποία υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του ΔΗΚΟ, με συνέπεια η εναντίον του διαδικασία να καθίσταται άνευ αντικειμένου.

Την παραίτηση του από μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου υπέβαλε κατά την χθεσινή συνεδρία και ο Ανδρέας Μερακλής με αποτέλεσμα να προκληθούν επιπλοκές στην διαδικασία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πανίκο Λεωνίδου ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η επόμενη συνεδρία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (12/2).

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ: Ορίστηκε η νέα συνεδρία του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα