ΔΗΚΟ: Αναζητά τη νικηφόρα υποψηφιότητα για τις προεδρικές

Την έναρξη των συζητήσεων με τον ενδιάμεσο χώρο προς αναζήτηση της «νικηφόρας υποψηφιότητας του κέντρου», εξετάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ σε συνεδρίαση που άρχισε στις 17:00, μπαίνοντας κι επισήμως σε τροχιά προεκλογικής περιόδου.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν αναμένεται να είναι πολύ σημαντικές, τόσο όσον αφορά στις επαφές με τα υπόλοιπα κόμματα όσο και για το πρόκριμα της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου για την προεδρία, παρά τις πληροφορίες που θέλουν ότι στην ατζέντα δεν περιλαμβάνεται η ονοματολογία.

Όπως

αναφέρουν στο SigmaLive πηγές που βρίσκονται κοντά στην ηγεσία του κόμματος, στόχος της επόμενης περιόδου που ξεκινάει με την αποψινή συνεδρίαση, είναι ο χώρος του κέντρου να καταλήξει σε «μία και μοναδική νικηφόρα υποψηφιότητα».

Εξάλλου, αύριο, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βουλή η συνάντηση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο.

Η ΕΔΕΚ διαμηνύει πως δεν έχει καμιά πρόθεση, σ’ αυτό το στάδιο, να μπει σε διαδικασία ονοματολογίας και αυτό θα μεταβιβάσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στον Γιώργο Λιλλήκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα