Πρώτη δημόσια επίθεση Διομήδους προς Σιζόπουλο για το ΓεΣΥ

Πρώτη δημόσια επίθεση Διομήδους ενάντια στην ηγεσία Μαρίνου Σιζόπουλου, με επίκεντρο τις θέσεις και τις απόψεις που εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σε σχέση με το ΓεΣΥ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ανθυποψήφιος του Μαρίνου Σιζόπουλου για την προεδρία της ΕΔΕΚ, αναφέρει τα εξής:

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ επιλέγει να εκφράζει προσωπικές απόψεις

και θέσεις για το πολύ σημαντικό θέμα του ΓεΣΥ, που αλλοιώνουν τις πάγιες θέσεις της ΕΔΕΚ και συνιστούν άρνηση για θεσμικό ενδοκομματικό διάλογο και στην πράξη περιφρόνηση των συλλογικών oοργάνων.

Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του κ. Σιζόπουλου, ο οποίος συστηματικά αρνείται να συγκαλέσει Πολιτικό Γραφείο και Κεντρική Επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα εν όψει και της συζήτησης των δύο νομοσχεδίων στη Βουλή (αυτονόμηση νοσοκομείων και εφαρμογή ΓεΣΥ).

Πολύ φοβάμαι ότι οι θέσεις που διατύπωσε ο κ. Σιζόπουλος και στη σημερινή διάσκεψη Τύπου, όπως για παράδειγμα η μεταφορά μέρους της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον ιδιωτικό τομέα ή οι όροι για την αυτονόμηση των νοσοκομείων ή η άμεση πρόσβαση σε ειδικό γιατρό με παράκαμψη του Προσωπικού Ιατρού, είναι απόψεις που ανατρέπουν πάγιες και διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ και ναρκοθετούν τη σωστή και πλήρη εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα