Διερωτώνται για Ομπαμεγιάνγκ

Τραυματίας ή όχι τελικά ο Ομπαμεγιάνγκ; Ο Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τις προάλλες είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι κυπέλλου της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Magdeburg εκτός έδρας και οι φήμες γύρω από το πρόσωπό του για το αν ήταν τραυματίας ή όχι, έδιναν και έπαιρναν στον γερμανικό τύπο.

Μετά την παρουσία του στο ΓΣΠ και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο πρώτος σκόρερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με την Έιντραχτ Φρανκφούρτης

και ακολούθως πήρε άδεια. Ωστόσο, δεν υπήρχε επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ομάδας ότι δόθηκε άδεια στον Ομπαμεγιάνγκ για οποιονδήποτε λόγο.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, για να δώσει εξηγήσεις η γερμανική ομάδα και στον κόσμο και στους δημοσιογράφους, αναγκάστηκε μέσω του διευθυντή Michael Zorc να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, εξηγώντας ότι ο Ομπαμεγιάνγκ είχε ανάγκη για ξεκούραση. Το σίγουρο είναι ότι ο Γάλλος φορ επιστρέφει στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Hannover 86, για να προετοιμαστεί και αυτός κατάλληλα πριν το παιχνίδι της... Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα