Διενεργήθηκε η νεκροτομή του Καλογερόπουλου που δολοφονήθηκε στη Λεμεσό

Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση καθώς και σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, οφείλεται ο θάνατος του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε την Δευτέρα, σε χώρο στάθμευσης στην παραλιακή λεωφόρο Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή επί της σορού του 55χρονου διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, την ώρα που έρευνες των ανακριτών

του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται εντατικά για εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ήδη, κάποια πρόσωπα έχουν κληθεί για ανάκριση στο ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ ελέγχονται φάκελοι παλιών υποθέσεων στις οποίες το θύμα φέρεται να εμπλεκόταν, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

Οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τον Καλογερόπουλο και να γνώριζαν την συνήθεια του να μεταβαίνει για περίπατο και κολύμπι, γύρω στις 8 το πρωί, σε συγκεκριμένο παραλιακό κέντρο.

Χωρίς να υπολογίσουν το πολυσύχναστο της περιοχής, οι δράστες πυροβόλησαν τον 55χρονο ενώ βρισκόταν στο όχημά του και διέφυγαν με όχημα, το οποίο εντοπίστηκε να καίγεται στην περιοχή Γερμασόγειας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Αστυνομία δεν εξαρθρώνει τον υπόκοσμο-«Ο Αλ Καπόνε πήγε φυλακή…» (VID)

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα