Διαγωνισμός καινοτομίας:Ιδέες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη

Στις 14 Δεκεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός ανοικτής καινοτομίας #CNPCYPRIALIFEHackCamp στον τομέα της Ασφάλισης Ζωής. Στόχος είναι η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και η δημιουργία εφαρμογών μεθόδων και διαδικασιών, που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση των εργαλείων και των πρακτικών που εφαρμόζονται σήμερα στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης ζωής. Έτσι θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρονται στους πελάτες.

To #CNPCYPRIALIFEHackCamp διοργανώνεται από το Microsoft Innovation

Center και το Department of Computer Science and Engineering του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Υποστηρίζεται από την CNP CYPRIALIFE στους χώρους του Microsoft Innovation Center.

Καλούμε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο #CNPCYPRIALIFEHackCamp http://hackcamp.cnpcyprialife.com. Θα έχει την ευκαιρία να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία γενικότερα, μέσα από τον σημαντικό κλάδο των ασφαλειών ζωής.

Θα υπάρξουν δύο νικήτριες ομάδες / διαγωνιζόμενοι. Για τον πρώτο νικητή υπάρχει χρηματικό έπαθλο της τάξης των €800, και για τον δεύτερο έπαθλο της τάξης των €400.

Ταυτόχρονα, θα δοθεί η δυνατότητα στους νικητές, να συζητήσουν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας τους με την CNP CYPRIALIFE, για την επεξεργασία και πιθανή υλοποίηση των προτάσεών τους.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων (25) και ισχύει το μοντέλο first come first served.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γρήγορα γύρω μας, η καινοτομία είναι το όχημα των αλλαγών. Η CNP CYPRIALIFE υποστηρίζει τις νέες ιδέες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα