«Δεν με απασχολεί η πίεση, κάνω αυτό που πρέπει»

Τον προβληματισμό του για τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε αγωνιστική η ΑΕΚ, εξέφρασε στη δημοσιογραφική διάσκεψη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τη νίκη. Στο πάνελ δίπλα από τον Χαραλάμπους ήταν ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. Δεδομένα εκτός οι Φλοριάν, Ακοράν, Σπόλιαριτς, Κάσες και Μόισοφ, έτοιμος ο Τρισκόφσκι.  

«Μας προβληματίζουν οι απουσίες που έχουμε σε κάθε

αγωνιστική, κάτι δεν πήγε τόσο καλά. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις. Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα».

Για τη χθεσινή νίκη επί της Καρμιώτισσας στο θεσμό του κυπέλλου: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, η διαφορά από το πρώτο ημίχρονο στο β' είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε. Έδειξαν θέληση και πάθος, το κάνουν σε όλα τα παιχνίδια από την ημέρα που έχω αναλάβει, είμαι ευχαριστημένος από όλους. Όλοι είχαν πολύ καλή απόδοση».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Θα είναι δύσκολο, η κάθε ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς για δικούς της λόγους, εμείς όπως πάντα, πάμε με απόλυτο στόχο τη νίκη».

Αν υπάρχει πίεση: «Δεν με απασχολεί η πίεση, κάνω αυτό που πρέπει. Αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις δεν το γνωρίζει κανείς. Θέλω να βλέπω την ομάδα μου να δείχνει σε όλους ότι πάνε στο παιχνίδι για τη νίκη, είναι απλά τα πράγματα για μένα. Έχουμε ακόμη επτά τελικούς, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, στόχος τα τρίποντα. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν το παν για να φτάσουν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι κάπως διαφορετικός, προσπαθούμε να τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά, μέχρι τέλους δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με τον Εθνικό, το ματς κυπέλλου μας βοήθησε ψυχολογικά, αυτό όμως αποτελεί παρελθόν και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Με τον Ηλία άλλαξε η ψυχολογία στις προπονήσεις, υπάρχει και περισσότερη όμως ένταση. Δεν θα έλεγα ότι είναι μόνο το κύπελλο ο στόχος. Και στο πρωτάθλημα έχουμε στόχους και σε κάθε διοργάνωση δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Νιώθω ότι ο προπονητής με πιστεύει, μου το έδειξε, ανέβηκε η ψυχολογία και η απόδοσή μου».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα