«Δεν είναι ο τελικός της χρονιάς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Μετά από ένα τριήμερο ρεπό ξεκούρασης επανήλθαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές και θα προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είναι τριπλής παραλλαγής κόντρα σε μία ισάξια ομάδα. Θα τη φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως μας φιλοξενεί και η ίδια τα τελευταία χρόνια υπό την προεδρία

του Ευγένιου Χαμπουλλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι ο τελικός της χρονιάς, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα».

-Για τη μάχη του τίτλου και το προβάδισμα του Απόλλωνα: «Είμαστε ακόμη μακριά. Υπάρχουν μεγάλα ντέρμπι ακόμη. Εμείς δεν σκεφτόμαστε και δεν επηρεαζόμαστε είτε από τις τοποθετήσεις των Μ.Μ.Ε, παλαιμάχων και ούτε καθεξής. Είναι προσωπικές απόψεις κι εκτιμήσεις. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν σκεφτόμαστε με υπολογισμούς και προγράμματα. Σαφέστατα αυτό το οποίο είναι αλήθεια είναι πως ο Απόλλωνας δεν έχει την πίεση των ομάδων που τον ακολουθούν. Δεν επαναπαυόμαστε, έχουμε και εμείς την πίεση, αλλά όχι την αφόρητη που έχουν οι υπόλοιποι».

-Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο Τσίρειο το Σάββατο».

-Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν Ρομπέρζ και Κατελάρης, θα περιμένουμε τις επόμενες προπονήσεις αν και θεωρούμε ότι θα έχουμε κι άλλες επιστροφές».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν,den