«Δεν είμαι πικραμένος, από τον ΑΠΟΕΛ...»

Ο Γιώργος Μερκής μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα, το μεσημέρι της Δευτέρας (21/02).

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου: "Προσπαθούμε καθημερινά προπονήσεις κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Ο Περικλής Μουστάκας κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, ένας πάρα πολύ υποσχόμενος προπονητής και έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδα. Θα εξελιχθεί σαν προπονητής

και η ομάδα θα ανέβει και άλλη κατηγορία και οι στόχοι τους θα επιτευχθούν".

Για την προηγούμενη συνεργασία με τον Μουστάκα: "Ήμασταν δύο από τους πολλούς νεαρούς που είχε τότε η ομάδα, που σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους, καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Μία ομάδα που κανείς δεν πίστευε πως θα πάρει το πρωτάθλημα, καταφέραμε και βρεθήκαμε εκεί και μάλιστα αήττητοι".

Για τον Απόλλωνα: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην τελευταία αγωνιστική. Αν κερδίσει όμως την Ανόρθωση, θα κρατάει το πρωτάθλημα με το ένα χέρι. Έχουν απομείνει 11 αγώνες και η διαφορά που έχει, θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από τις άλλες ομάδες. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, όμως βάση λογικής, είναι το απόλυτο φαβορί".

Για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση: "Μπορεί να χτίσει ένα σερί, όμως δεν είναι στα πόδια του ΑΠΟΕΛ, όπως δεν είναι ούτε στα πόδια της Ανόρθωσης. Είναι στα πόδια του Απόλλωνα. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να επανέλθει, έδειξε με τον Σωφρόνη Αυγουστή, που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, πως δεν ήταν αυτή η ομάδα που είδαμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν μία κακή μέρα. Η Ανόρθωση χτύπησε στην κόντρα στο ΓΣΠ και η νίκη άνοιξε την όρεξη για κάτι παραπάνω. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα πιστεύουν για το πρωτάθλημα".

Αν πικράθηκε που δεν έμεινε στο ΑΠΟΕΛ από άλλο πόστο: "Δεν είμαι πικραμένος. Από το ΑΠΟΕΛ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να παρέμενα στην ομάδα έστω από άλλο πόστο, δεν ήθελα να φύγω από το… παράθυρο. Περίμενα μία πρόταση, δεν έγινε, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον γι αυτό. Ίσως απλά να μην χρειάζονταν κάποιο άτομο σε κάποια θέση".

Αν υπάρχει προοπτική μελλοντικής συνεργασίας με Απόλλωνα: "Το βλέπω απίθανο στην παρούσα φάση. Βέβαια στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Όλοι ξέρουν τι πρόσφερα στον Απόλλωνα. Δεν έχω κάτι με τον Απόλλωνα, ούτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αν αυτοί έχουν κάτι μαζί μου, δεν μπορώ να πάρω θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, ΑΠΟΕΛ,den, apoel