Σέρρες: «Πυρά» κατά της κυβέρνησης από Ν. Κεραμέως και Χρ. Μπουκώρο

13:28 11/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δριμεία κριτική στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση άσκησαν από τις Σέρρες η Νίκη Κεραμέως ,βουλευτής Επικρατείας και Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ο Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ.. Οι δύο βουλευτές επισκέφθηκαν τις Σέρρες με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πάρα πολύ σκληρή πραγματικότητα» είπε η κ. Κεραμέως. «Η μέση Ελληνική οικογένεια θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι τα Χριστούγεννα φόρους κατά μέσο όρο 6000 ευρώ, γίνονται 1400 πλειστηριασμοί την ημέρα, έχουμε μια «τρύπα» 600-700 εκατομμυρίων ευρώ στα έσοδα, έχουμε μέτρα 5,1 δις ευρώ προ των πυλών με εφαρμογή από 1.1.2019, σε μειώσεις αφορολόγητου, μειώσεις συντάξεων, πάνω από 4 εκατομμύρια πολίτες είναι αντιμέτωποι με κατασχέσεις. Είναι μια ζοφερή οικονομική πραγματικότητα. Εμείς έχουμε μια τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων, ο Πρωθυπουργός της χώρας τη μίζερη πίτα που έχει, θέλει τάχα να τη μοιράσει λίγο διαφορετικά. Εμείς θέλουμε αυτή την πίτα να την κάνουμε μεγαλύτερη, να την επεκτείνουμε, να τη μεγαλώσουμε προκειμένου όλοι να πάρουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο. Και πως θα γίνει αυτό; Πρωτίστως με τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Δουλειά, δουλειά, δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η κ. Καραμέως συμπληρώνοντας πως πτυχές του προγράμματος της ΝΔ δεν αφορούν μόνο τα οικονομικά αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο κ. Χρήστος Μπουκώρος μεταξύ άλλων είπε πως στη ΝΔ τους ενδιαφέρει η πραγματική οικονομία « γιατί μας ενδιαφέρει –όπως είπε- η πραγματική Ελληνική κοινωνία και στο διάβα των χρόνων η παράταξή μας παραμένει σταθερά προσηλωμένη σε ένα τετράπτυχο το οποίο ακούει στο οικονομία που προοδεύει, κοινωνία με συνοχή, εθνική ισχύ και Ευρωπαϊκό κεκτημένο»
Η κ. Κεραμέως ανέφερε πως δίδεται από τη ΝΔ πολύ μεγάλη έμφαση στις επενδύσεις στην ιδιωτική οικονομία, πως ο πρόεδρος του κόμματος από πέρυσι έκανε κάποιες παρά πολύ συγκεκριμένες εξαγγελίες και πάρα πολύ λελογισμένες, διότι είναι κοστολογημένες.
Στις επαφές που ακολούθησαν της συνένευξης τύπου με Σερραϊκές επιχειρήσεις η βουλευτής Επικρατείας τόνισε πως εκείνο που θα πουν στους επιχειρηματίες είναι ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.



Μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων σε βάθος διετίας από το 29% στο 20%, μείωση του φόρου στα μερίσματα, φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις που θα προσλαμβάνουν νέο προσωπικό.
Τα μέλη του κλιμακίου συνόδευαν οι Σερραίοι βουλευτές Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θόδωρος Καμπούρης και στελέχη του κόμματος και μετά τις επισκέψεις σε Σερραϊκές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκε ομιλία των δύο «γαλάζιων» βουλευτών στο Ξενοδοχείο «Φίλιππος Ξενία».

Keywords
Τυχαία Θέματα