Χριστουγεννιάτικη Αγορά - "Αγάπης Χέρια" & WE AfriHug

Η ομάδα του "ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ", με συνδιοργανωτή το "We AfriHug", διοργανώνει χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική αγορά το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Κίμωνος (Hobos) στις Φοινικούδες Λάρνακας από τις 10π.μ. μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο Σύνδεσμος "Αγάπης Χέρια" ιδρύθηκε το 2016 με κύριο σκοπό την οικονομική, υλική και ηθική ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη από την Κύπρο και την Αφρική.

Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με παντοπωλεία της Κύπρου

και προσφέρει υλική βοήθεια σε άπορες οικογένειες, όπως πρώτες ανάγκες και ρουχισμό.
Η σχέση μας με την Αφρική εχει να κάνει με την Ουγκάντα και συγκεκριμένα με τον Πάτερ-Αντώνιο, ένας Ουγκαντέζος ιερέας που έζησε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, ο οποίος προσφέρει στέγη, τροφή, μόρφωση και ελπίδα σε περισσότερα από 1300 παιδιά.

Μέλη της ομάδας «Αγάπης Χέρια» έχουν επισκεφτεί τον πατερ-Αντώνιο στην Ουγκάντα και έχουν διαπιστώσει από «πρώτο χέρι» ότι το έργο που επιτελεί, ιδίως όσον αφορά στη μόρφωση των παιδιών, είναι εξαιρετικό, αξιοθαύμαστο και ευεργετικότατο. Η ομάδα μας «Αγάπης Χέρια», στοχεύει με διάφορες δράσεις της να εξεύρει χρήματα και υλικά αγαθά για την υποστήριξη των σχολείων και ενοριών που υποστηρίζει ο πατερ-Αντώνιος.

Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το έργο του πατρός Αντωνίου Μουτιάμπα μπορείτε να βρείτε στο http://uganda-ena-taxidi.blogs pot.com.cy/

Ο Συνδιοργανωτής της χριστουγεννιάτικης αγοράς είναι το πρόγραμμα "WE AfriHug", του οποίου μέλη του θα βρίσκονται στη χριστουγεννιάτικη αγορά για ενίσχυση της αγοράς, ενημέρωση για το πρόγραμμα και πώληση φανελών WE AfriHug για ενίσχυση της προσπάθειάς τους.

Το “WE AfriHug” αποτελεί ένα 7-μηνο, εθελοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 5 νέων ακτιβιστών από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, οι οποίοι από τον Γενάρη του 2018 θα επισκεφτούν 6 χώρες της Αφρικής με σκοπό να ενδυναμώσουν τη νεολαία στις αφρικανικές τοπικές κοινωνίες μέσω της μη τυπικής μάθησης, να δημιουργήσουν διασυνδέσεις μεταξύ Ευρωπαϊκών και Αφρικανικών πανεπιστημίων μέσω του προγράμματος Erasmus+ και να εκπληρώσουν 3 αθλητικά επιτεύγματα, τα οποία θα δώσουν αξία στο πρόγραμμα και κίνητρο στους νέους.

Αυτά θα περιλαμβάνουν: Ανάβαση στην κορυφή της Αφρικής (5,895 μ.) στο όρος Κιλιμαντζάρο, ποδηλασία 1000 χιλιομέτρων στο Τόγκο και μαραθώνιο αλληλεγγύης 42 χλμ για τους Sahrawi (πρόσφυγες) στη Δυτική Σαχάρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "WEAfriHug" μπορείτε να βρείτε:

Website: http://weafrihug.com

Youtube Chanel: https://www.youtube.com/channel/UCh3PvYzZYC_nUQnpvvw98GA

Fundraising Campaign: https://www.generosity.com/volunteer-fundraising/we-afrihug--3

Facebook: https://www.facebook.com/weafrihug/

Instagram: https://www.instagram.com/weafrihug/

Twitter: https://twitter.com/we_afrihug

Keywords
Τυχαία Θέματα