Χριστοφόρου: «Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε ότι η δημόσια διαπραγμάτευση...»

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Τρανζίσιον» ήταν ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης αναφέρθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις:

Για τον Κετσπάγια: Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε ότι η δημόσια διαπραγμάτευση στο θέμα δεν προσφέρει τίποτα. Οι προθέσεις και των δυο πλευρών είναι ξεκάθαρες και δεν τέθηκε θέμα. Έμεινε το πρακτικό μέρος και απομένει η διαδικασία. Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα έκλεισε. Οι προτεραιότητες είναι τα σπουδαία παιχνίδια που έρχονται και ο προγραμματισμός

του Ιανουαρίου.

Για τον Χριστοδουλόπουλο: Είμαστε σε επαφές για τρίτη προσθήκη. Αυτό είναι γεγονός. Η προσθήκη αυτή θα αφορά παίκτη που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Αυτό το επιβεβαιώνουμε. Δεν μας απασχολεί μόνο μια περίπτωση. Είμαστε σε επαφές με τους εκλεκτούς και αναμένουμε τις εξελίξεις. Κριτήριο όσοι έρθουν να βοηθήσουν άμεσα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το καταφέραμε και στις δυο μέχρι τώρα περιπτώσεις. Έκαναν ντεμπούτο άμεσα και μπήκαν από την πρώτη ημέρα στις προπονήσεις της ομάδας.

Για τη βελτίωση της ομάδας: Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξεκίνησε η βελτίωση της ομάδας, απλά η ανατροπή δεν το επέτρεψε να φανεί. Είναι δείγματα σταθερότητας. Είμαστε μαζί με τρεις ομάδες που πιθανόν να το πάμε πόντο πόντο. Υπάρχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα στις ομάδες.

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: Σαφώς δεν θα παίξει μπάλα τι προηγήθηκε, αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και έτσι θα τον αντιμετωπίζουμε. Είναι από τα παραδοσιακά ντέρμπι και θα πάμε στο ΓΣΠ για να κερδίσουμε.

Για το VAR: Δεν το εφαρμόζουμε πρώτοι στην Κύπρο. Έχουμε παραδείγματα και κλασικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Σε πρώτη φάση υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διορθωθούν. Κάποια πράγματα συμβαίνουν παράλληλα. Δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να φταίξουμε την τεχνολογία. Καλό θα ήταν η ΚΟΠ να διευκρινίζει τι συμβαίνει στις φάσεις, τι λέχθηκε και ποιος πήρε την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστοφόρου, Προσπαθήσαμε,christoforou, prospathisame