Χριστοφόρου: ''Η νίκη θα φέρει ηρεμία''

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ Χριστάκη Χριστοφόρου. Τόνισε ότι επιβάλεται η νίκη στον αγώνα με τον Ερμή , κάτι που θα φέρει την ηρεμία.

Αναλυτικά:

''Ο αγώνας με τον Ερμή θα είναι πολύ σημαντικός γιατί χρειαζόμαστε την νίκη. Θέλουμε την νίκη για να έρθει η ηρεμία, να έρθει ο χρόνος καθώς είμαστε μια καινούρια ομάδα. Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον Ντεγρκά και τον Ελευθερίου. Δουλεύουμε πολύ, στον ψυχολογικό τομέα και πρέπει να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος, που δεν δείξαμε στο προηγούμενο

παιχνίδι".

Για το πως βλέπει την ομάδα:

Το ιδανικό θα ήταν, να έχουμε την ομάδα έτοιμη από την προετοιμασία. Ο κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό περισσότερο. Όπως ξέρετε ήρθαν και παίκτες μετά την 1η αγωνιστική. Είμαι θετικός και αισιόδοξος πως οι παίκτες θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ομειογένεια.Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, οι στόχοι μας είναι η είσοδος στην εξάδα και μετά βλέπουμε. Γνωρίζω που έχω έρθει, ποια είναι η ιστορία της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι και είναι καλοδεχούμενη η κριτική.

Για το ντέρμπι με τον Απολλωνα: Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση. Aυτά τα καταλαμβαίνουμε και σε αυτά δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε. Πρέπει όμως να δούμε πως μετά το τέρμα που δεχτήκαμε ανέβηκε η ομάδα και έφτιαξε φάσεις. Οπότε με εκείνο τον ρυθμό που υπήρχε δεν πίστευα πως χρειαζόταν κάποια αλλαγή. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα, είμαι αισιόδοξος πως με τα παιχνίδια η ομάδα θα έχει όλα τα στοιχεία τα οποία πρέπει να έχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα