Χρήστης σκληρών ναρκωτικών έκαιγε αυτοκίνητα … για πλάκα!

29χρονος χρήστης σκληρών ναρκωτικών, έβαζε φωτιές σε αυτοκίνητα και διασκέδαζε ανεβαίνοντας στην ταράτσα του σπιτιού του για να δει τις προσπάθειες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για κατάσβεση των πυρκαγιών.

Την πρώτη φορά που συνελήφθη ο 29χρονος, εξασφαλίστηκε η τετραήμερη κράτηση του, ωστόσο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, καθώς έχρηζε υποχρεωτικής νοσηλείας λόγω αυτοκτονικών τάσεων.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», όταν

ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, επανασυνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

Ο 29χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για όλους τους εμπρησμούς, ενώ στο Δικαστήριο μαζί του οδηγήθηκε και 24χρονος, που ο 29χρονος κατονόμασε ως συνεργό του. Ωστόσο, ο 24χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, αν και εκδόθηκε και εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο 29χρονος είναι ύποπτος για οκτώ συνολικά εμπρησμούς μεταξύ 3 Νοεμβρίου και 26 Δεκεμβρίου 2016, ενώ είναι ύποπτος επίσης και για υπόθεση διάρρηξης ζαχαροπλαστείου, από το οποίο κλάπηκε το ποσό των 60 ευρώ.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 29χρονος ανέφερε ότι στα οχήματα έβαζαν φωτιά μόνο με τη χρήση αναπτήρα, γι' αυτό και συνήθως επιλέγονταν οχήματα με σκεπασμένα καλύμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα