ΑΠΟΕΛ: Αρέσει ο Μπαράλ στον Κρίστιανσεν

Μετά τον Αϊλτον Αλμέιδα, ένα ακόμα όνομα βγήκε στη δημοσιότητα, αυτό του Νταβίντ Μπαράλ. Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό, τον οποίο εισηγήθηκε ο Λορένθο και άναψε πράσινο για απόκτησή του ο Κρίστιανσεν.

Ο Δανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 33χρονου φορ, με πολυετή καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, και θεωρεί πως με τα στοιχεία που διαθέτει θα βοηθήσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Μπαράλ αγωνίζεται στη Γρανάδα, έχοντας καταγράψει φέτος

μόλις 8 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία σε 175 αγώνες πέτυχε 45 τέρματα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το 2012 η Όρτοσπορ πλήρωσε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Χιχόν.

Από κει και πέρα, οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στη διαδικασία αξιολόγησης και κεντρικών αμυντικών, ώστε να καλύψουν το κενό του Καρλάο.

Ακούστηκε το όνομα του διεθνή Ουρουγουανού Γκαστόν Σίλβα, περίπτωση απλησίαστη για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ, ενώ σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, ψηλά στη λίστα του Κρίστιανσεν βρίσκονται ένας Λατινοαμερικάνος και ένας Ευρωπαίος, περιπτώσεις σαφώς πιο εφικτές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές στο μεταγραφικό κεφάλαιο του ΑΠΟΕΛ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα