Χρήσιμο Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά του Δημοτικού

Λένε ότι η γνώση είναι δύναμη. Προφανώς και έχουν δίκαιο. Γι' αυτό και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καταμερού, ανήρτησε διαδικτυακά χρήσιμες ιστοσελίδες με "πλούσιο" παιδαγωγικό υλικό που θα βοηθήσει τα παιδιά να συνεχίσουν να μορφώνονται. 

Κύριο μέλημα του σχολείου είναι η ενίσχυση του έργου των εκπαιδευτικών της Δημοτικής εκπαίδευσης.  

7ο Δημοτικό Σχολείο Καταμερού

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού ιδρύθηκε,  ως 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο, στην θέση εκείνου που καταργήθηκε. Το οικόπεδο στο οποίο χτίστηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού παραχωρήθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα «ΒΑΣΙΛΕΥΣ

ΠΑΥΛΟΣ» .

Συγκεκριμένα παραχωρήθηκε έκταση 8790τ.μ. προς τις Σχολικές Εφορείες των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Γεροβουνού με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία Δημοτικών σχολείων.

Εξαιτίας του ότι το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού στεγαζόταν σε προκατασκευασμένο διδακτήριο, αποφασίστηκε η κατασκευή νέου σύγχρονου διδακτηρίου.Προκειμένου όμως να κατεδαφιστεί το προκατασκευασμένο διδακτήριο και στη θέση του να ανοικοδομηθεί το νέο, το σχολείο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σώματος των Ελλήνων Προσκόπων στον ΠΥ-ΒΑ. Απο το Σεπτέμβριο του 1996 μέχρι τον Ιανουάριο του 1998 που παραδόθηκε για χρήση το νέο διδακτήριο, οι τέσσερις (4) τάξεις του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού φιλοξενούνταν στις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις των Προσκόπων, ενώ οι άλλες δύο (2) σε ισάριθμες αίθουσες του όμορου 1ου Λυκείου Καματερού.

Δείτε εδώ το χρήσιμο Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά του Δημοτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα