Χαραλαμπίδου: Ψέματα ότι εγκατέλειψα τη συνεδρία Επ.Ελέγχου

Λέει ψέματα ο Υπουργός Παιδείας όταν ισχυρίζεται, ότι εγκατέλειψα τη συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής την οποία υπηρετώ ως αναπληρωτής πρόεδρος μιάμιση ώρα πριν τη λήξη της συνεδρίας με αποτέλεσμα να μην ακούσω τις θέσεις του, δηλώνει η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι θλιβερό ελλείψει πειστικών απαντήσεων για το βόλεμα της δασκάλας, μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ στις

Βρυξέλλες, ο Υπουργός να καταφεύγει σε τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα.

"Ήμουν η τελευταία που υπέβαλε ερωτήσεις στον κ. Υπουργό, η τελευταία που πήρε απαντήσεις και η τελευταία που έφυγε από την αίθουσα μετά την λήξη της συνεδρίασης. Από την αίθουσα της συνεδρίασης έλειψα μόνο για πέντε λεπτά για λόγους που δεν αφορούν τον κ. Καδή", είπε.

"Πολύ θα ήθελε ο κ. Υπουργός να εγκαταλείψω τη συνεδρίαση για να μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς αντίλογο. Από δεοντολογία γνωρίζω, το ερώτημα είναι ο κ. Υπουργός τι γνωρίζει από ευθιξία; Σήμερα ο Υπουργός ήταν στην Επιτροπή Ελέγχου ενώ εδώ και μέρες θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι του", πρόσθεσε.

Τέλος η κ.Χαραλαμπίδου τον κάλεσε να απολογηθεί για τους "ψευδείς ισχυρισμούς σε βάρος μου". "Απαιτείται βέβαια ελάχιστη ευθιξία για μια απολογία", καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα