Κυπριακό και προσφυγικό στη συνάντηση Συλλούρη - Γεννηματά

Το Κυπριακό και θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα, όπως το προσφυγικό και η οικονομία, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα, στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Αναφερόμενος στη δύσκολη συγκυρία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Συλλούρης

τόνισε ότι Ελλάδα και Κύπρος πρέπει σε συνεργασία να παίξουν το δικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους αφορούν, με την ιδιότητα και των πρεσβευτών της ΕΕ έναντι των χωρών που έχουν προβλήματα στην περιοχή.

Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε στον κ. Συλλούρη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ είπε ότι το κόμμα της στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες του κυπριακού λαού.

«Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης, που θα μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κυπριακό λαό», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Αναφέρθηκε τέλος στη σημασία της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων για προώθηση εθνικών ζητημάτων, αλλά και την προώθηση τολμηρών πολιτικών μεταρρυθμίσεων στο εσωτερικό των δύο χωρών.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα