Χαοτική κατάσταση στον Πειραιά για την Αντζελίνα Τζολί

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το μεσημέρι η χολιγουντιανή σταρ, Αντζελίνα Τζολί προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες.

Η διάσημη ηθοποιός, έφθασε με ένα μαύρο Μερσεντές βανάκι στην πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά και κατευθείαν πήγε στο γραφείο της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

για τους Πρόσφυγες του οποίου είναι ειδική απεσταλμένη.

Η πανέμορφη ηθοποιός και φιλάνθρωπος, αφού ενημερώθηκε από τους αρμόδιους βγήκε έξω με σκοπό να φύγει, όμως η χαοτική κατάσταση που επικρατούσε προκάλεσε εκνευρισμό στην Τζολί αφού στον χώρο βρίσκονταν χιλιάδες προσφυγόπουλα, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι οι οποίοι κόντεψαν να την ποδοπατήσουν.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο εκνευρισμός της σταρ ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος, καθώς, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου περικυκλώθηκε από εκατοντάδες άτομα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή η ίδια με το σώμα της προσπάθησε να προστατεύσει από το να ποδοπατηθούν μικρά προσφυγόπουλα, τα οποία βρίσκονταν δίπλα της.

Η πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, σε μια φωτογραφία, απεικονίζεται να χαρίζει κάτι σε ένα μικρό προσφυγόπουλο με το οποίο συνομιλούσε επί ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα