«Χάος στον πρώτο αγώνα της Formula 1»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θεωρεί ότι για τον πρώτο καιρό, έχουμε να δούμε... πολλά στη Formula 1, ύστερα από την αποχή τόσων μηνών για τους οδηγούς.

Μετά τον Κρίστιαν Χόρνερ που είπε σχεδόν τα ίδια πράγματα, έρχεται και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο για να τονίσει πόσο... δύσκολη αρχή θα έχουν οι περισσότεροι πιλότοι του grid όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι πρώτοι αγώνες ακόμη αργούν, καθώς υπολογίζονται για τον Ιούλιο. Ωστόσο όλοι προσπαθούν να προετοιμαστούν και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που μπορεί να τους δώσει αυτό το διαφορετικό πρωτάθλημα! Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά θα τηρηθεί το πλάνο που ισχύει σήμερα ή αν ο κορονοϊός φυλάει μερικές ακόμη «εκπλήξεις» που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω καθυστερήσεις!

«Θα δούμε πολλά στους πρώτους αγώνες»

«Θα έχουμε ένα είδος χάους, ελπίζω σε ελεγχόμενο επίπεδο. Οι πιλότοι θα είναι σκουριασμένοι και θα έχουν να διαχειριστούν ένα κοκτέιλ πολλών συναισθημάτων. Όλοι πάντως θα είναι έτοιμοι για μάχη και θα δούμε πολλούς που θα έχουν μεγαλύτερο επίπεδο αδρεναλίνης, αλλά και άλλους με χαμηλότερο. Οπότε, περιμένουμε ότι θα γίνουν επικίνδυνες προσπεράσεις, κάποιες που δεν θα έχουν υπολογιστεί σωστά και πολλά ακόμη, είμαι σίγουρος» είπε ο πιλότος της Renault στη Formula 1, Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Στη συνέχεια, τον ρώτησαν αν πιστεύει πως το σώμα του θα χρειαστεί λίγο καιρό για να προσαρμοστεί και πάλι στα δεδομένα της Formula 1 και τις μεγάλες απαιτήσεις φυσικής κατάστασης που απαιτεί η οδήγηση του μονοθεσίου. Ο Ρικιάρντο, απάντησε: «αν ήταν ο πρώτος χρόνος μου στη Formula 1 ή αν δεν ήμουν εντελώς συνηθισμένος σε αυτό, θα έλεγα ναι, θα χρειαστώ καιρό. Όμως τα χειμερινά τεστ είναι ένα καλό σημείο αναφοράς. Στα πρώτα μου χειμερινά τεστ ένιωθα ένα σοκ τις πρώτες ημέρες οδήγησης. Όσο προχωράει η καριέρα μου όμως, τόσο μειώνεται αυτό το σοκ που υφίσταμαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα