Χάος στην Μαρσέιγ!

Χαοτική περιγράφει η γαλλική εφημερίδα, «L Equipe», την κατάσταση που επικρατεί στην Μαρσέιγ, λίγες ώρες πριν από την ημιτελική αναμέτρηση με την Σοσό στο Coupe de France, διοργάνωση που δείχνει σαν το μοναδικό σωσίβιο σωτηρίας για την απογοητευτική σεζόν του συλλόγου τη Μασσαλίας. Στον πάγκο για το ματς στο August Bonal δεν θα κάθεται ο Μίτσελ, που απομακρύνθηκε, χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό το ακριβές καθεστώς λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά ο Φρανκ Πασί.

Θέση πήρε και ο Μπερνάρ Ταπί, πρόεδρος της Μαρσέιγ

από το 1986 έως το 1994, που θεωρεί σωστή την απόφαση απομάκρυνσης του Μίτσελ. «Ήταν η σωστή απόφαση», είπε ο 73χρονος επιχειρηματίας, «Καθένας στην θέση της Ντρέιφους θα είχε κάνει το ίδιο. Αυτή είναι η χειρότερη Μαρσέιγ από όλες που έχω δει. Ο αγώνας είναι ανυπόφορος. Μπορεί να φτάσουμε στην Ligue 2, όμως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Κάθε μέτοχος θα είχε κάνει το ίδιο,» δήλωσε ο Ταπί στην «Le Parisien».

Η Μαρσέιγ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα αγώνα πρωταθλήματος μέσα στο 2016 και η ιστορία σε αυτό το γήπεδο δεν είναι μαζί της: σε 16 προηγούμενες επισκέψεις από το 1999 μέχρι σήμερα , 11 νίκες πανηγύρισε η Σοσό , 3 η Μαρσέιγ και 4 παιχνίδια καλύφθηκαν με ισοπαλία.

Η Σοσό είναι σε πολύ καλή στιγμή στην Ligue 2, γνωρίζοντας μόνο μία ήττα στα δέκα τελευταία της ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει πλησιάσει τον στόχο της παραμονής. Για να φτάσει εδώ, απόκλεισε ανάμεσα σε άλλες Νανσί, Ναντ, Μονακό και Μπαστιά

Keywords
Τυχαία Θέματα