Συνεργασία ΚΟΑ-συνεργατικής κεντρικής τράπεζας

Ομιλία της προέδρου του ΚΟΑ Δρ. Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα για τη συνεργασία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με τη συνεργατική κεντρική τράπεζα.

Αναλυτικά:

"Ξεχωριστή για τον Κυπριακό Αθλητισμό χαρακτηρίζω τη σημερινή μέρα στην οποία ανακοινώνουμε και επίσημα τη συνεργασία μας με την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, βασισμένος στις Νέες προκλήσεις έχει χαράξει μια νέα αθλητική πολιτική δημιουργώντας κάτω από τις συνθήκες που του επιτρέπουν και με βάση τους κανονισμούς του, να ενεργοποιήσει την ιδιωτική πρωτοβουλία στα αθλητικά μας δρώμενα. Ο ΚΟΑ τα τελευταία χρόνια επενδύει σε δια-τομεακές συνεργασίες και επιδιώκει νέα ανοίγματα με στόχο την πρόοδο του αθλητισμού.

Η συνεργασία ΚΟΑ και Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας αφορά κυρίως τις 18 Ιδιόκτητες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, μέσα από τις οποίες η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα θα διαφημίσει το προϊόν της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την απόφαση επένδυσης στους αθλητικούς μας χώρους.

Είναι σημαντικό το ότι ο Τραπεζικός τομέας επενδύει στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού για να δώσει τα δικά του μηνύματα στην κοινωνία.

Η συνεργασία αυτή γίνεται για πρώτη φορά και ευχόμαστε να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για ένα κοινό πεδίο δράσης, προς όφελος της ανάπτυξης του αθλητισμού, καθώς η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα μέσω της οικονομικής ενίσχυσης που μας προσφέρει επενδύει ουσιαστικά στους συνολικούς στόχους του Οργανισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της συνεργασίας και ιδιαίτερα το φίλο Δημήτρη Λεοντή, Μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ.

Με την ευχή η συνεργασία αυτή να αποδώσει τα μέγιστα και να επεκταθεί και σε άλλα έργα και δραστηριότητες του Οργανισμού, σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα