«Έμεινα έκπληκτος από το Κυπριακό πρωτάθλημα»

Διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο από τον Άντριαν Σαρδινέρο σε συνέντευξη του στην Ισπανία. Ο επιθετικός της ΑΕΛ ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος από το επίπεδο του πρωταθλήματος και προτρέπει τους συμπατριώτες του να έρθουν να αγωνιστούν στην Κύπρο. Επίσης ο Σαρδινέρο μίλησε για τις όμορφες παραλίες και το γεγονός ότι η οδήγηση είναι από τα αριστερά

Αναλυτικά:

Γιατί έφυγες για την Κύπρο
«Ήθελα μια αλλαγή και να ζήσω και άλλες εμπειρίες.

Επίσης ήταν καλύτερα από οικονομικής πτυχής. Οι Ισπανοί θεωρούνται πολύ καλοί στο εξωτερικό. Ήταν επίσης η προοπτική για να παίξω Ευρώπη με την ΑΕΛ»

Η πρώτη χρονιά
«Η πρώτη χρονιά ήταν καλή. Παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ζενίτ και στο Γιουρόπα κόντρα στην Τότεναμ. Προφανώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε αλλά η εμπειρία έχει μείνει αξέχαστη. Επίσης την πρώτη χρονιά φτάσαμε στον τελικό, αλλά χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ».

Οι διαφορές του Κυπριακού και του Ισπανικού πρωταθλήματος
«Έχει διαφορές. Σίγουρα έχει περισσότερη τακτική. Έμεινα έκπληκτος από το επίπεδο του πρωταθλήματος, υπάρχουν πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την Πριμέρα…»

Ατάκες από την συνέντευξη του:
«Έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ειδικά αυτή την δεύτερη χρονιά που εξακολουθεί να είναι καλή για εμένα».
«Εδώ είναι το κύριο άθλημα. Κάθε ομάδα έχει τους φανατικούς του οπαδούς. Είναι φανατικοί και οι φίλοι της ΑΕΛ είναι οι πιο θορυβώδη και πιστοί. Είναι εύκολο να δεις επεισόδια μεταξύ των οπαδών, αλλά υπάρχουν κυρώσεις»
«Απίστευτη η εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ»
«Αυτή η χρονιά μας έχει πληγώσει. Από τον Ιανουάριο έχουμε κάνει πράγματα καλά και μπορούσαμε να ήμασταν στο πρώτο γκρουπ. Προσπαθούμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο».
«Η ζωή εδώ είναι μια χαρά. Ο καιρός είναι καταπληκτικός και η ζωή είναι ήσυχη. Υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζει να δείτε και υπέροχες παραλίες».
«Συμβουλεύω τους ποδοσφαιριστές να έρθουν εδώ, είναι μοναδική εμπειρία».
«Σημειώστε ότι εδώ οδηγούν στα αριστερά όπως την Αγγλία και την πρώτη μέρα δυσκολεύτηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα