ΧΑΛΚΙΔΑ: Νέο οικιστικό έργο από την Karma Developers

Άλλο ένα οικιστικό έργο εξήγγειλε πριν από λίγες μέρες η Karma Developers. Μετά από το εντυπωσιακό ICON του οποίου ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έκανε αίσθηση τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στην ευρύτερη αγορά, η Karma Developers προχωρεί αυτή τη φορά σ’ ένα νέο έργο το οποίο φέρει την επωνυμία ‘Χαλκίδα’.

Το ‘Χαλκίδα’ απευθύνεται στην τοπική αγορά. Πρόκειται για ένα έργο 4 κατοικιών ενεργειακής απόδοσης σε μια ήσυχη αλλά και συνάμα ωραία τοποθεσία στο Παραλίμνι, αρκετά

κοντά στο Δ’ Δημοτικό σχολείο και την υπεραγορά Μετρό και όχι μακριά από τη δημοφιλή τουριστική περιοχή του Κάππαρη.

Η κάθε κατοικία αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και μεγάλη γκαρνταρόμπα τα οποία βρίσκονται στον 1ο όροφο. Στο ισόγειο δεσπόζει η παρουσία ενός μεγάλου σαλονιού και μίας ευρύχωρης κουζίνας που συνοδεύεται από ένα δεύτερο καθιστικό. Οι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας είναι ιδιαίτερα μεγάλοι με μέγιστο εμβαδό τα 414 τ.μ.

Η κατοικία εμπλουτίζεται με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας καθώς εκτός των βασικών παροχών, έχει γίνει πρόβλεψη για παροχή ηχητικού κυκλικού συστήματος, καμερών ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους και αισθητήρων ασφαλείας ηλιακής ενέργειας στους εξωτερικούς χώρους.

Το έργο αναμένεται να κάνει αίσθηση στην τοπική αγορά που αναζητεί ετοιμοπαράδοτες κατοικίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα