«Α Παναγία μου» αναφώνησε ο Ροδοθέου, πριν πέσει νεκρός

«Α Παναγία μου». Αυτή ήταν η τελευταία φράση του Άντρου Ροδοθέου λίγο πριν πέσει νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού, όπου βρισκόταν έξω από το χωριό Γεράσα, με τρεις άλλους φίλους του.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας στον χώρο, που διεξάγονται το πρωί της Πέμπτης, 13 Απριλίου, ο Ροδοθέου φαίνεται να ήταν ανήσυχος καθ' όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας έφθασε τελευταίος στο σπίτι όπου

τον περίμεναν οι 3 φίλοι του. Έφθασε εκεί με το τεθωρακισμένο όχημά του γύρω στις 18.00. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πέραν του ότι η ανησυχία του επιχειρηματία ήταν εμφανής στην ομήγυρη, κατά την παραμονή του εκεί, δέχθηκε δυο κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.

Το κινητό του, πέρασε από σχετικό έλεγχο, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι κλήσεις έχουν διαγραφεί προφανώς, μια και δεν είναι καταχωρημένες στο κινητό.

Οι δράστες γάζωσαν τον Άντρο Ροδοθέου από τη δεξιά πλευρά του σπιτιού, που βλέπει προς τον ποταμό. Μόλις δέχθηκε τις σφαίρες, έπεσε μπρούμυτα. Ίδιες πληροφορίες από τον χώρο, αναφέρουν ότι συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι εκεί, όπου συναντούσε τον ιδιοκτήτη και φίλους του.

Ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός, την ώρα που επέστρεφε στο τραπέζι όπου συνέτρωγε με τους άλλους 3 και είχε αφήσει το πιάτο του στη γούρνα, ενώ προηγουμένως είχε φάει μπακλαβά.

Δείτε εδώ: Νεκρός ο 61χρονος Ροδοθέου - "Μυστικός δείπνος" στην Γεράσα

Δείτε εδώ: Καρτέρι στον Ροδοθέου-Εγώ ήμουν ο στόχος",δήλωνε το 2010

Keywords
Τυχαία Θέματα