Μπουρτζιού: Απαράδεκτοι οι Ε/κ για απόφαση με καύσιμα

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας να λάβει αστυνομικά μέτρα εναντίων όσων εφοδιάζονται παράνομα βενζίνη από τα κατεχόμενα ο «κυβερνητικός» εκπρόσωπος του ψευδοκράτους Μπαρίς Μπουρτζιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ψευδοκυβέρνησης, η Τ/κ πλευρά ουδέποτε απείλησε καταναλωτές με αστυνομικά μέτρα όπως πράττουν οι ε/κ όταν σε ανάλογες περιπτώσεις τα καύσιμα στον «νότο» ήταν πιο φτηνά από την τουρκική πλευρά. «Η ε/κ πλευρά δεν βοηθά ώστε οι δυο κοινότητες να αναπτύξουν καλές σχέσεις και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται».

«Η ανάπτυξη των σχέσεων

μεταξύ των δύο κοινοτήτων και η παροχή ενός εμπιστευτικού περιβάλλοντος είναι ευθύνη και των δύο πλευρών. Ως τουρκοκυπριακή πλευρά, ενεργούσαμε πάντα με αυτή την ευαισθητοποίηση. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δούμε την ίδια θετική απάντηση», αναφέρει ανακοίνωση του Μπουρτζιού.

«Η τουρκική λίρα που χρησιμοποιείται στον Βορρά υπόκειται σε διακυμάνσεις σε σχέση με τα ξένα νομίσματα. Για το λόγο αυτό, οι τιμές των καυσίμων μας είναι μερικές φορές φθηνότερες ή ακριβότερες από ό, τι στον Νότο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα