Τι λέει η Κυβέρνηση για το σημερινό αλαλούμ στα οδοφράγματα (VID)

Την θέση της Κυβέρνησης για το τι ισχύει με τα καύσιμα από τα κατεχόμενα επανέλαβε μέσω της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου σημείωσε ότι πρόθεση δεν είναι να παρεμποδίζονται οι πολίτες στη μετακίνησή τους. «Δεν νοείται, ότι θα εμποδιστεί η μετακίνηση», σημείωσε. «Η Κυβέρνηση δεν είπε πηγαίνετε στα κατεχόμενα να γεμίσετε τις δεξαμενές καυσίμων. Δεν νοείται ότι θα εμποδιστεί η διακίνηση», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές καταγγελίες

από οδηγούς ταξί, ότι δηλαδή τους επιβλήθηκε πρόστιμο κατά την αναχώρησή τους από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου λόγω εντοπισμού παράνομου καυσίμου, ο κ.Προδρόμου ανέφερε ότι δεν γνωρίζει το τι ακριβώς έγινε. Ωστόσο πρόσθεσε αν τυχόν υπάρχει «υπερβάλλοντας ζήλος» στην εφαρμογή της νομοθεσίας από πλευράς λειτουργών, αυτό είναι κάτι που η Κυβέρνηση θα ερευνήσει.

«Οι ιδιώτες ξέρουν ότι υπάρχουν νόμοι, τους οποίους εφαρμόζει η Δημοκρατία. Η πολιτική που εφαρμόζει το κράτος στην ευαίσθητη κατάσταση της πράσινης γραμμής», ανέφερε.

Κλείνοντας ο κ.Προδρόμου επανέλαβε την έκκληση προς όλους για σύνεση, «για να μην πω πατριωτισμό».

Συμπλήρωσε, «να μην γελοιοποιούμαστε μόνοι μας επειδή μεταβλήθηκαν οι τιμές πρώτων υλών και να δίδουμε εντύπωση ότι το κυπριακό κράτος δεν ξέρει τι να κάνει. Το κάναμε κι άλλες φορές το 2003 όταν άνοιξαν τα οδοφράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα