Μπεργκ: «Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί και καλύτεροι» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ με αφορμή τον αυριανό πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Ερμή για τη φάση των «16». Ο Νορβηγός μίλησε και για τον προηγούμενο αγώνα με την Πάφο και υπογράμμισε ότι αν δει κάποιος τα στιγμιότυπα θα μείνει έκπληκτο που δεν κέρδισε η ομάδα του.  

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του
«Θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το κύπελλο αυτή τη σεζόν. Ο Ερμής είναι πρώτος στη Β’ κατηγορία και είναι καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα θέλουμε να περάσουμε.

Ελπίζω

πως έχουμε τον επαγγελματισμό, τη θέληση και το κίνητρο για να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε».

Ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση της ομάδας μετά την ισοπαλία με την Πάφο;
«Η αντίδραση ήταν η απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά επίσης η ενθάρρυνση από τον τρόπο που παίξαμε, τις ευκαιρίες που είχαμε, τη νοοτροπία και τη στάση παλέψαμε και να πιέσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί και καλύτεροι όταν έχουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Η Πάφος ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Ίσως έπαιξαν με την καλύτερη αμυντική ομάδα που είχαν. Αν δεις τα στιγμιότυπα θα μείνεις έκπληκτος που δεν κερδίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα