Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας

Mε κύριο γνώμονα ο Πολιτισμός να παραμείνει ενεργός, ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει και τον μήνα Αύγουστο μουσικά και θεατρικά δρώμενα σε ανοικτούς χώρους, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής προστασίας και τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας αρχίζουν την Παρασκευή 7 Αυγούστου με την κωμωδία του γνωστού Ελλαδίτη Σκιτσογράφου Αρκά «Εχθροί εξ’

αίματος», που ανεβάζει αυτή την περίοδο και θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας «Θάλασσα» στις 8.30μ.μ ο Ερασιτεχνικός ΄Ομιλος Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις».

Ακολουθούν το Σάββατο (08/08, 22/08, 29/08) καθώς και την Παρασκευή (14/08) η ώρα 8.00μ.μ, η αναβίωση της Κυπριακής Παράδοσης σε διάφορες γειτονιές της Αγίας Νάπας με τον γενικό τίτλο «Αναλαμπές», όπου Κυπριακά Παραδοσιακά Συγκροτήματα θα χορεύουν κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς ενώπιων των περαστικών και των θαμώνων τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα» στις 9.00μ.μ, το Μουσικό Σχήμα «Ησίοδος» και ο Χορευτικός ΄Ομιλος «Ρυθμός θα παρουσιάσουν την παράσταση – αφιέρωμα στους σπουδαίους Λαϊκούς ΄Ελληνες Συνθέτες Γιώργο Ζαμπέτα και Σταύρο Κιουγιουμτζή «Που πας χωρίς Αγάπη».

«Του Φεγγαριού και του ΄Ερωτα» τιτλοφορείται η μουσικοχορευτική παράσταση που θα παρουσιάσουν το Μουσικό Σχήμα «Ορφέας» και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρύμβος», το Σάββατο (15/08) στην Πλατεία Εξωκλησιού ΄Αγιος Γεώργιος, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας στις 9.00μ.μ.

Ακολουθεί την Παρασκευή (21/08) η θεατρική παράσταση «Γιαλλούρα» - μια Κυπριακή ηθογραφία του Μιχάλη Πασιαρδή - από το Θέατρο «Σκάλα». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα»  στις 8.30μ.μ.

Τo Μουσικό Σχήμα «Blue Voice» παίρνει σειρά και  θα παρουσιάσει μουσική την Κυριακή 23 Αυγούστου στην Πλατεία Ηρώων – Γενιά Κεμιτζιήδων στις 9.00μ.μ. την παράσταση «The 80’s Pop Music Band» 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για το μήνα Αύγουστο θα κλείσει την Κυριακή 30 Αυγούστου με τους  Κύπριους καλλιτέχνες Νίκη Καραΐσκου, Γιάννη Μάργαρη, Αίμιλη Χαραλάμπους, Κατερίνα Μιλτιάδους, Νικολέττα Μελετίου, Σεβαστιάνα Νούρου, Θέκλα Στυλιανού, Αλέξη Αντωνίου, Αντρέα Στέλιου και Γιώργο Δημητρίου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στην Πλατεία Εξωκλησιού ΄Αγιος Γεώργιος, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας στις 9.00μ.μ. ένα «Μουσικό Αυγουστιάτικο Σεργιάνι» στην ξένη και Ελληνική Μουσική.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα