Αυγουστή: «Μένουμε συγκεντρωμένοι, πάμε για το παιχνίδι της χρονιάς»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω από το δυσάρεστο: Εύχομαι στον οπαδό της ομάδας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αδιαθεσία ό,τι καλύτερο και γρήγορη ανάρρωση.

Είδαμε δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη, ξέραμε πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος

πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι εμείς στη συνέχεια καταφέραμε και ισορροπήσαμε, βγήκαμε μπροστά και σκοράραμε ένα υπέροχο γκολ.

Σε αυτό το διάστημα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, μπορούσαμε το 2-0, αλλά δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ από στημένο. Ό,τι κι αν γινόταν σε αυτό το παιχνίδι, μένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, μείναν ακόμη τρεις τελικοί, βλέπουμε πόσο ανταγωνιστικό είναι το εφετινό πρωτάθλημα και πόσο αλλάξαν οι ρυθμοί αυτή τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, ευχαριστώ τον κόσμο που ήλθε και στήριξε την ομάδα. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι κάθε ομάδα θα κυνηγά τους στόχους της.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ανανέωση. Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες, αλλά Εντονγκάλα, Κβιλιτάια και ντε Βινσέντι απουσίαζαν. Κάναμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, ελπίζουμε στο επόμενο να επιστρέψουν όλοι, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα, θα πάμε συγκεντρωμένοι με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ωστόσο υπάρχουν κάποιες για το σημερινό παιχνίδι. Καμιά ομάδα δεν έχει σίγουρους τους τρεις βαθμούς, καμιά ομάδα δεν παίρνει εύκολες νίκες. Στο Τσίρειο θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τους δύο.

Η διοίκηση έχει μιλήσει με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, αλλά αυτό το κομμάτι πρέπει να μείνει έξω από τα τελευταία τρία παιχνίδια και να αποφασιστεί μετά το τέλος της σεζόν.

Επειδή όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, πρέπει να μη χάνεις, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις.

Είναι δύσκολη περίπτωση του Κβιλιτάια, θα αξιολογείται καθημερινά κι ελπίζουμε να τον έχουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα δεν επηρεάζεται από το αποψινί αποτέλεσμα, θα είναι ο ίδιος. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες, θα κριθεί υπέρ της ομάδας που θα είναι πιο έτοιμη, όταν σφυρίξει ο διαιτητής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγουστή, Μένουμε,avgousti, menoume