Μπαντία: «Αξίζαμε περισσότερα, υπόσχομαι θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντία, μίλησε μετά το ισόπαλο 1-1 της ομάδας του μέσα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε δύσκολο έργο. Διατηρεί τα ίδια βαθμολογικά δεδομένα το αποτέλεσμα. Αξίζαμε περισσότερα στο παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο. Είχαμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Παρά

το ότι οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι δεν θα αγωνιζόμασταν ως μεγάλη ομάδα σήμερα. Δεν αποδείχθηκε αυτό στο γήπεδο. Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο όταν πρέπει να δώσουμε έμφαση. Από εκεί και πέρα είχαμε τις φάσεις. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια, όχι για το αποτέλεσμα, σε ένα δύσκολο γήπεδο και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε τρεις μέρες παίζουμε τον επαναληπτικό με τον Εθνικό, πρέπει να κάνουμε το βήμα και να είμαστε στον τελικό. Αυτή την στιγμή τελείωσε το σημερινό παιχνίδι και σκεφτόμαστε αυτό που ακολουθεί. Παλεύουμε για δύο διοργανώσεις. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να παίξουμε όπως πρέπει για να βρεθούμε στον τελικό». 

Για τις αλλαγές που γίνονται και την κούραση που εμφανίζουν οι παίκτες: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να το κάνουμε. Προερχόμασταν από το παιχνίδι στο Κύπελλο. Πρέπει να λάβω υπόψιν τους παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια, ή έχουν κουραστεί. Πρέπει να προσαρμόζεσαι. Εξακολουθούμε να παλεύουμε σε δύο διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα κούρασης, που και να υπάρχει, μπορείς να το ξεπεράσεις με το κίνητρο. Προτιμώ να δουλεύουμε για τους δύο στόχους».

«Είδε άλλο πρόσωπο ο κόσμος σήμερα. Αυτό το πρόσωπο έχει δει στα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια. Να μας δώσει τη δύναμη από εδώ και πέρα και υπόσχοσμαι στον κόσμο, στον πρόεδρο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαντία, Αξίζαμε,bantia, axizame