Αβέρωφ: Όραμα οι νέοι να μπορούν να αξιοποιούν ταλέντα τους

Το όραμα είναι οι νέοι να μπορούν να αναπτύσσουν και να αξιοποιούν τα ταλέντα τους, σημείωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας και συναντήθηκε με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Οργανισμού.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε χαρά για το ότι βρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες του στον Οργανισμό Νεολαίας και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παναγιώτη Σεντόνα και τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό

έργο που πραγματοποιούν.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπέδειξε ότι για πρώτη φορά με συνεργασία Κυβέρνησης και Οργανισμού Νεολαίας έχει εκπονηθεί το στρατηγικό σχέδιο για τη Νεολαία και έχει ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση από το Υπουργικό Συμβούλιο με όραμα την καλύτερη Κύπρο και καλύτερες ευκαιρίες για τους νέους.

«Το όραμα είναι οι νέοι να μπορούν να αναπτύσσουν και να αξιοποιούν τα ταλέντα τους. Οι νέοι μας να μεταφέρουν τις γνώσεις στην πράξη. Ουσιαστικά, να έχουμε μια οικονομία και μια πολιτεία που αναπαράγει θέσεις εργασίας, που οι νέοι θα εργοδοτούνται σε αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και θα αμείβονται στον τομέα για τον οποίο έχουν σπουδάσει», εξήγησε.

«Αυτό είναι το στοίχημά μας, αυτό είναι το όραμά μας, αυτό θα το πραγματοποιήσουμε, αφού έχουμε βάλει γερά θεμέλια», είπε και πρόσθεσε ότι «η Κύπρος βρίσκεται στη σωστή πορεία, με ασφάλεια, σταθερότητα και ανάπτυξη να μετατρέψουμε το όραμα σε μια κυπριακή πραγματικότητα».

«Αυτό μπορούμε να το διασφαλίσουμε σφραγίζοντας τη συνέχιση της πορείας με Πρόεδρο τον Νίκο Αναστασιάδη και αποφεύγοντας κινδύνους για πισωγυρίσματα και πρακτικές που μας οδήγησαν σε εθνικές περιπέτειες», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΝΕΚ Παναγιώτης Σεντόνας είπε ότι ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Οργανισμό Νεολαίας για υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία αλλά και ευρύτερα σε σχέση με όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για ενδυνάμωση των νέων.

Ευχαρίστησε, παράλληλα, τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για την προσωπική του έγνοια, όπως είπε, στα θέματα Νεολαίας και όλη τη στήριξη που προσέφερε στον ΟΝΕΚ τα προηγούμενα χρόνια τόσο ο ίδιος όσο και ο ΔΗΣΥ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα