«Μετά το χθεσινό απόγευμα, δυστυχώς είναι ανέφικτο»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, συνεχίζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Δεν δεχόμαστε να ξαναοριστεί ο συγκεκριμένος σε παιχνίδι της ομάδας μας. Δυστυχώς, για τον συγκεκριμένο, δεν είμαστε η μόνη ομάδα. Υπήρχαν αντιδράσεις

από άλλες ομάδες, με εξαίρεση μια.

-Πήγαμε χθες στο ΓΣΠ για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δεν μπήκε στην περιοχή της ομάδας μας. Προηγηθήκαμε και από το σημείο που σκόραρε ο Φλοριάν, άρχισαν τα ωραία. Με τις κάρτες να μοιράζονται απλόχερα σε ποδοσφαιριστές μας. Με αγκωνιά μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Είναι η πιο χαρακτηριστική φάση. Αποκορύφωμα, η φάση που ο Τέτε χτύπησε βάναυσα, αντιαθλητικά και ο ίδιος ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ ρωτούσε τους δημοσιογράφους αν ήταν πέναλτι. Ίσως και αυτός να παραπεμφθεί στη Δικαστική.

-Ο κόσμος ξέρει ότι χθες υπερείχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε υπερ του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι να φτάσουμε στο πανέμορφο γκολ του Εφραίμ, προηγήθηκαν όλα τα πιο πάνω. Είμαστε η μοναδική ομάδα που σπανίως είχαμε αναφερθεί στη διαιτησία.

-Θυμίζω ότι πριν μερικά χρόνια που κρινόταν ο τίτλος, δεν ανεβάσαμε τους τόνους. Είμαστε ομάδα που υστερεί σε προϋπολογισμό, σε κόσμο, όμως παλεύει με όλες τις δυνάμεις και προσπαθεί να φτάσει με τον σωστό τρόπο στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Δυστυχώς, είναι ανέφικτο κάτι τέτοιο.

-Ο Τέτε δέχθηκε έντονες παρατηρήσεις γιατί δεν χρειαζόταν να κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα εκείνη την στιγμή. Αφού υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν να βγαίνουμε από τα ρούχα μας. Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο από το σημείο του πέναλτι. Απειλείται το ρεκόρ γκίνες με τα συνεχόμενα πέναλτι και απειλείται και ο Φλοριάν. Όταν βγαίνει η κάρτα με τα κερδισμένα πέναλτι και τις κάρτες. Είναι για γέλια η κατάσταση. Τόσο καιρό, σταθεροί σε χαμηλούς τόνους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

-Ποιος στη θέση του δεν θα έκανε σκέψεις; Είμαστε περήφανοι για τον πρόεδρό μας. Να ηρεμήσουμε όλοι και να δούμε πώς θα μπορέσουμε να επανέλθουμε. Όσο και αν ενοχλεί κάποιους, εμείς θα συνεχίσουμε. Ο πρόεδρος είναι τρομερά απογοητευμένος. Το πώς θα πορευτούμε θα το δούμε.

-Πέντε κάρτες από τη μία, μια από την άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα