"Έχουμε αυτοπεποίθηση, πάμε για τη νίκη στη Λευκωσία"

Για τα διαδοχικά ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα στο Ράδιο Πρώτο. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε πως πρόκειται για ένα παιγνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα επηρεάσει ο απόηχος του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, είπε πως: «ο απόηχος τοποθετεί όλους σε μια ψυχοφθόρα θέση με πίεση και καχυποψία. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Άρη, όπου, μεταξύ άλλων, είπε πως: «Όσο δεν σκοράραμε

δεύτερο γκολ, ο Άρης το πίστευε και είχαμε κατά νου ότι η μπάλα μπορεί να μας τιμωρήσει».

Ακολούθως είπε: «Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, απέναντι σε μια ομάδα με που έχει ποιότητα. Ό,τι ειπωθεί πριν το ντέρμπι, θα είναι υποθετικό. Το παιγνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία όπως κάνουμε σε κάθε παιγνίδι για να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι παιγνίδια τα οποία δεν δέχονται οι μεγάλες ομάδες για τα πρόσωπα. Υπάρχει ποιότητα, εμπειρία και πάθος και στις δύο ομάδες. Οι παίκτες ξεπερνούν τον εαυτό τους. Έχουν κίνητρα. Είναι παιγνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, που ξέρουν να ανταπεξέρχονται και με τις απουσίες τους».

Πού θα κριθεί το ντέρμπι και αν ο απόηχος του ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ θα επηρεάσει: «Θεωρώ ότι ο απόηχος τοποθετεί όλους σε μια ψυχοφθόρα θέση, με πίεση και καχυποψία. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο ΑΠΟΕΛ πάντα μας φιλοξενεί με καλό τρόπο. Δεν θα κριθεί τίποτα, αλλά αυτός που θα πάρει περισσότερους βαθμούς στα δύο παιγνίδια θα πάρει ώθηση. Θα πρέπει να είμαστε ο καθένας από τη θέση του στην καλύτερη μας μέρα για να μην δώσουμε αφορμή. Σε τέτοια παιγνίδια, ό,τι λεχθεί μπορεί να πυροδοτήσει την κατάσταση και πολλές φορές οι ομάδες δεν μπορούν να ελέγξουν τον όχλο. Ο καλύτερος ας κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα