Αβέρωφ: Μεγαλύτερη μεταρρύθμιση για ΔΗΣΥ η επανένωση (Vid)

Για εμένα είναι μια στιγμή ευθύνης έναντι του τόπου και της μεγάλης και περήφανης παράταξης του ΔΗΣΥ. Με τη νέα εντολή, ένας είναι ο στόχος: Να σταθούμε δίπλα από τον ΠτΔ στην αντιμετώπιση των εθνικών και άλλων προκλήσεων, πάντα με διάθεση και αίσθημα ευθύνης, με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου», δήλωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος χωρίς ανθυποψήφιο.

«Για εμάς στον ΔΗΣΥ, με τις παρακαταθήκες του ιδρυτή της παράταξης, του Γλ.

Κληρίδη, πάνω από όλα είναι ο τόπος. Θα συνεχίσουμε με μετριοπάθεια, σύνεση και διάλογο, αλλά και αποφασιστικοί στα θέματα αρχών, τόσο στα εθνικά όσο και στα εσωτερικά ζητήματα».

Ο τόπος περνά προκλήσεις. Ο κυρίαρχος λαός έδωσε ισχυρή εντολή να συνεχίσει με σιγουριά και ασφάλεια. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά και το πείσμα, τα προβλήματά μας να τα μετατρέπουμε σε ευκαιρίες.

Ο κ. Αβέρωφ μίλησε για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, τονίζοντας πως για τον ΔΗΣΥ η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση είναι μια επανενωμένη Κύπρος, απαλλαγμένη από ξένους στρατούς και εγγυητές. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, με μπροστάρη τον Αναστασιάδη, ο ΔΗΣΥ δηλώνει παρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα