Σ.Σαμψών: Γιατί δεν επαναδιεκδικεί επανεκλογή

Γραπτή ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει τους λόγους που τον οδηγούν στο να μην επαναδιεκδικήσει τη θέση του Αντιπροέδρου, εξέδωσε ο Σ. Σαμψών.

Αυτούσια η γραπτή ανακοίνωση:

"Έχω αποφασίσει να μην διεκδικήσω την επανεκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στις επικείμενες ενδοκομματικές εκλογές.

Εμφατικά τονίζω, όμως, ότι η απόφασή μου αυτή, δεν συνεπάγεται την αποχώρησή μου από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Παραμένω ενεργά στην πολιτική, με μοναδικό στόχο την προάσπιση -όπως

έκανα πάντοτε άλλωστε- των δικαίων της Πατρίδας μας και του Λαού μας, ειδικά στην κρίσιμη αυτή καμπή που διανύουμε. Εξ’ άλλου η κληρονομιά μου, η εμπειρία μου, οι γνώσεις μου, ιδίως οι νομικές και γενικά η μέχρι σήμερα πολιτική μου πορεία, αλλά κυρίως η έγνοια και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο και το κόμμα που με ανέθρεψε, δεν μου επιτρέπουν να πράξω διαφορετικά.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους διεκδικητές των εσωκομματικών εκλογών του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά και στην ηγεσία που θα εκλεγεί τον ερχόμενο Απρίλιο, κάθε επιτυχία.

Κλείνοντας, τονίζω πως πάντοτε θα βρίσκομαι δίπλα στον απλό πολίτη αλλά και στην παράταξη, έτοιμος να προσφέρω το άπαν των δυνάμεών μου. Η πόρτα μου, φίλες και φίλοι, ήταν και θα παραμείνει πάντοτε ανοικτή για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα