Κινηματογραφιστής μηνύει τον «Τζέιμς Μποντ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», ο Τέρι Μέιντεν, ο οποίος εργαζόταν ως κινηματογραφιστής στην ταινία του Τζέιμς Μποντ με το όνομα «Spectre», τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο με κάμερα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω του προκαλώντας κινητικά προβλήματα στον άτυχο άνδρα.

Υπέστη πολλαπλά κατάγματα, βλάβες ιστού και νευρική βλάβη στο ατύχημα που συνέβη τον Φεβρουάριο του 2015 και έκανε σειρά επανορθωτικών επεμβάσεων συμπεριλαμβανομένης

και μεταμόσχευσης δέρματος.

Πλέον, ζητάει αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμυρίων λιρών.

Οι ασφαλιστές της Eon Productions, εταιρείας παραγωγής των ταινιών Τζέιμς Μποντ, αναγνώρισαν την ευθύνη.

Αλλά, ο Τέρι Μέιντεν δεν έχει ακόμη λάβει αποζημίωση και την Τρίτη προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στο ποσό το οποίο ζητάει ο Μέιντεν συνυπολογίζονται η μελλοντική απώλεια αποδοχών και τα ιατρικά έξοδα.

Ο Τέρι Μέιντεν 66 ετών, είχε εργαστεί σε πολλές ταινίες, Star Wars, X-Men, στη σειρά του Jason Bourne και σε πολλές ταινίες James Bond.

«Ένιωθα προνομιούχος και υπερήφανος που εργαζόμουν και έκανα μια δραστήρια, συναρπαστική, αλλά σκληρή δουλειά, θυσιάζοντας κάποιες φορές την οικογενειακή ζωή. Εργάζεσαι σκληρά για να δημιουργήσεις μια καριέρα και σου αφαιρείται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτό το φρικτό ατύχημα έχει καταστρέψει την ψυχή μου», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η κινητικότητά μου και δεν είμαι σε θέση να κάνω πράγματα που κάποτε θεωρούσα δεδομένα».

Το άρθρο Κινηματογραφιστής μηνύει τον «Τζέιμς Μποντ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα