Αστυνομία για κοσμοσυρροή Ομόνοιας: «Πέσαμε έξω στους υπολογισμούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν προβλέφθηκε η παρουσία τόσων πολλών ατόμων λέει η Αστυνομία, αναφορικά με την κοσμοσυρροή που επικράτησε χθες στο Γέρι, στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο Χρίστος Ανδρέου, Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης ο οποίος αναφέρθηκε στα προληπτικά μέτρα που λήφθηκαν εντός και εκτός ΓΣΠ αλλά και στην ευρύτερη Λευκωσία για αποφυγή επεισοδίων.

Δείτε εδώ: Χαμός για τους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας

– «Μέχρι και 20 χιλιάδες»

Ο κ.Ανδρέου δήλωσε πως η Δύναμη έπεσε έξω στους υπολογισμούς, ότι δηλαδή θα συγκεντρώνονταν τόσοι πολλοί στο Ηλίας Πούλλος. Είπε επίσης ότι ο αριθμός των συγκεντρωμένων σύμφωνα με τους δικούς τους υπολογισμούς ίσως να ξεπέρασε και τις 20 χιλιάδες.

Σημείωσε επίσης ότι λήφθηκαν κάποια μέτρα έξω από το προπονητικό κέντρο και αρχικά είχαν ζητηθεί από κάποια άτομα να επιδείξουν safe pass. Στη συνέχεια ωστόσο ο κόσμος αυξήθηκε, είπε ο κ.Ανδρέου.

Δείτε εδώ: Υπουργός Υγείας για κοσμοσυρροή Ομόνοιας: Πολύ λυπηρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ήταν κατά πολύ χειρότερα τα πράγματα αν έκανε παρέμβαση η Αστυνομία. Ευελπιστούμε ότι δε θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες και δεν θέλουμε να φθάσουμε σε εικόνες του εξωτερικού που η Αστυνομία κτυπά πολίτες με τη χρήση γκλοπς», είπε επίσης ο κ.Ανδρέου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστυνομία, Ομόνοιας, Πέσαμε, ΒΙΝΤΕΟ,astynomia, omonoias, pesame, vinteo